Miért fontos a klíma fertőtlenítés!?

Klíma fertőtlenítés

A beltéri egységben minden esetben található egy finom szövésű műanyagkeretes szűrő. Ez hivatott megszűrni a forgatott levegőben található nagyobb szemcsés port. Erre csakis addig képes, míg ki nem alakul rajta egy szőnyeg szerű réteg a megszűrt koszból.

A klímák hőcserélőjén üzem közben nagy mennyiségű pára keletkezik. Ez a nyirkos környezet éppen ideális a penész, illetve gomba kialakulásához, legrosszabb esetben akár a legionella baktériumok elszaporodásához is. A penészes, gombás párologtatón minden egyes köbcenti levegő keresztülmegy, amit mi hűvös fuvallatként érzékelünk. Ez a rossz minőségű levegő a kiváltója sok esetben az allergiás tüneteknek, mint a szem panaszok, torokkaparás, tüsszögés, köhögés.

Érdemes megfigyelni továbbá a beltéri egységben található ventilátor felületét. Az esetek 90%-ban itt már szemmel láthatóan bevonatot képez a porból és szöszökből álló nedves sár.

Összegezve: A levegő, amit a lakásunkban, irodánkban belélegzünk keresztül megy a koszos szűrőn, majd a penészes hőcserélőn át, a sáros ventilátor által meghajtva eljut hozzánk, és mi boldogan veszünk egy mély lélegzetet belőle.

VAGY

Felhív minket a klíma fertőtlenítés miatt a +36 20 310 1307 számon, jelzi, hogy szeretne tiszta környezetben hűsölni és mi 1-2 napon belül elvégezzük a klíma tisztítást!

KlímaTech Debrecen 2023 © Minden jog fenntartva - made by DESUZA marketing

Call Now ButtonHívás